مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به پخش اسرار شخصی

سلام. بنده باشخصی ک اومدن خواستگاری بدون اطلاع خونواده برای اشنایی بیشتر رابطه برقرارکردم.و بنده بدون ثبت عقد و اطلاع خونوادم بکارت ندارم.ک درجلسه های اول ب این آقا اطلاع دادم.و بینمون شفاهی عقدی خوندیم و رابطه داشتیم
الان ب بهونه صحبت برای ازدواج باز میخوان برم خونشون ک من امتناع میکنم
حالا ایشون با کلی فحاشی تهدید میکنن ک ب خونوادم اطلاع میدن باکره نیستم.و میخوان باعث آبروریزی شن
آیا میتونم ازشون شکایت کنم؟ و به چه عنوان؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت اغفال و قول ازدواج و ازاله بکارت و تهدید به آبرو ریزی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بابت توهین و تهدید حیثیتی می توانید‌ از ایشان شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
می توانید با عنوان تهدید از نامبرده شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تحت عنوان تهدید به افشای اسرار شخصی ، هتک حیثیت، قذف و توهین و ایجاد مزاحمت علیه ایشان شکوائیه کیفری تنظیم کنید

شیدا بزمی

سرکار خانم شیدا بزمی :

سلام. اگر بتوانید مدارکی از توهین و تهدید ایشان تهیه کنید. شکایت توهین و تهدید بنمایید.