مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک برای مهریه

باسلام
بنده برای مهریه ام که 14سکه تمام بهار آزادی طرح جدید و یک سفر حج عمره مفرده است
ملک همسرم که مغازه با ابعاد 31مترمربع است بازداشت کردم
هزینه کارشناس پرداخت کردم
قیمت پایه مغازه رو زدن دومیلیارد نهصدوپنجاه این مبلغ در مزایده به فروش میره ؟؟
آگهی فروش ملک رو جلو مغازه هم میزنن؟؟
قیمت گذاری ملکی که در مزایده هست نباید کمتر از قیمت بازارباشه؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دقیقا چنین نیست
کارشناسی می‌شود و یک قیمت پایه دارد و....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
مبلغ کارشناسی آگهی می شود و در روز مزایده هر کسی بیشترین مبلغ را پیشنهاد دهد برنده مزایده اعلام می شود.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
قیمت فروش ملک به درب مغازه آگهی نمیگردد.قیمت گذاری ملک بوسیله کارشناس دادگستری صورت میگیرد ، هر چند عموما قیمتی پاییت تر از قیمت بازاری ملک قید میگردد و البته قابل اعتراض نیز میباشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

قیمت پایه است.و هر کسی پیشنهاد بالاتری داد به همان قیمت بفروش میرسد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قیمت ملک بستگی به ارزش‌گذاری کارشناس دارد و بسته به مورد فرق دارد
معمولا کمتر از قیمت بازار است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کارشناس به قیمت عادله روز ملک را قیمت گذاری می کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با این قیمت به مزایده میرود آگهی باید در محل مغازه زده شود

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

مزایده از قیمت کارشناسی شروع میشود.سوال دوم خیر.سوال سوم کمتر ازقیمت کارشناسی واگذار نمیشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قیمت گذاری را کارشناس انجام می دهد و فروش رفتن و نرفتن بستگی به جلسه مزایده دارد
در خصوص آگهی بله به اندازه یک برگه آ چهار روی درب مغازه مزبور الصاق میکنند