مشاوره حقوقی رایگان - درصورت اعلام سرقت دروغ وظیفه پلیس آگاهی چیست

درصورت اعلام سرقت دروغ وظیفه پلیس آگاهی چیست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هیچی پرونده را اماده و به دادسرا ارسال کند تا انجا به ادله سرقت رسیدگی شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

پلیس آگاهی تحقیقات مقدماتی راانجام میدهدوضمن تکمیل نمودن پرونده آنرا به دادسراارجاع میدهد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

این موضوع در حکم گزارش خلاف واقع است که در قانون مجازات بررای او تعیین شده است اگر سو نیتی در کار بوده طرف گزارش دهنده مجازات می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام

توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت از دروغگو به علت مزاحمت برای پلیس و تهمت به مردم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پلیس به وظیفه قانونی خود عمل می‌نماید و پرونده را به مرجع صلاحیت‌دار ارسال می کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی دارد که کسی را به عنوان سارق معرفی کرده باشند یا نه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحقیقات را تکمیل و پرونده را به دادسرا ارسال خواهد کرد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بررسي و كسب تكليف و گزارش به مرجع قضايي

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پلیس آگاهی به عنوان ضابط دادگستری هیچ وظیفه ای ندارد .

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

اعلام سرقت رو ثبت میکنن صحت و سقم موضوع توسط محاکم قضایی اجام میشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه نه تنها تکراری است بلکه مفهوم و واضح هم نمی باشد . گر چه در گذشته همان طور که اشاره شده است پلیس آگاهی به عنوان ضابط دادگستری هیچ وظیفه ای ندارد .

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگاهی به عنوان ضابط وظیفه تحقیق پیرامون کشف و جمع آوری دلایل را دارد

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

باسلام .سرفت ی نوع جرم خصوصی است .باید شاکی خصوصی پیگیری کند در صورت برائت متهم ،و مشخص بودن گزارش دهنده تحت عنواینی قابل پیگیری ست

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
به صرف شکایت تحقیقات مرجع انتظامی آغاز میشود