مشاوره حقوقی رایگان - چک گم شده

باعرض ادب، چکی با مبلغ 120000000ریال صادر کرده و خرج کردم، بعد از چند دست گردش، فرد مذکور عنوان میکنه که چک را گم کرده، چک را مسدود کرده تا قابل وصول نباشه و حالا بمن میگه باید چک مجدد بدهم!! بفرمایید تکلیف من چیست؟؟ ممنونم از راهنماییتون

پاسخ ها :

بهناز عوضی فرد

بهناز عوضی فرد :

سلام مسیولیت مفقود شدن با مفقود کننده است ودرصورت صدور مجدد شاید مجبوربه پرداخت دوبار وجه شوید