مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

با سلام همسرم مدت یکسال است که بدلیل اختلافات نزد پدرش زندگی میکند کودک بنده نزد وی می باشد که بدلیل اینکه وی کودک آزاری کرده و در دادگاه نیز محرز شده است که کودک آزاری نموده است از طرفی بعد از سه ماه شکایت تحویل کودک نمودند که بنده حکم کودک آزاری وی را نشان دادم و دادگاه کودک را به بنده بطور موقت تحویل دادند کودک نزد من بود که متاسفانه کودک را در بهزیستی دزدیدند و به طور غیر قانونی نزد وی می باشد ایشان بمدت سه ماه کودک را نزد بنده رها نمود و بعد از سه ماه کودک را برخلاف حکم دادگاه در بهزیستی ربودند حال میخاهم درخواست حضانت کودک نمایم آیا با این شرح کودک را به بنده میدهند؟

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام اگر دلایل کافی مبنی بر عدم لیاقت وسلب حضانت داشته باشید امکان پذیر است