مشاوره حقوقی رایگان - برگشت از قرارداد و جعل اسناد

بنده مهندس ساختمان دارای پروانه اشتغال هستم. فردی برای زدن شرکت به من گفت: پروانه ات را به من سالی 10 میلیون اجاره بده. و برای اینکه تو هیچ مسئولیتی نداشته باشی، میرویم محضر و من تمامی مسئولیت و سهام شما را بر عهده می گیرم. اینطوری دیگر شما مسئولیت نداری. بنده اول قبول کردم و بعد از ثبت شرکت که در آن من را مدیر عامل معرفی کرده بود. (البته با اطلاع خود من) من متوجه شدم که چنین کاری از نظر قانونی اشکال دارد و مسئولیت صد در صد با مدیر عامل است. و اینکه این آقا می گوید می‌رویم محضر و تفویض مسئولیت می‌کنیم، چون غیر قانونی است، ارزشی ندارد. بنابراین منصرف شدم و به صورت شفاهی اعلام کردم، که بنده با این شرایط نیستم و می خواهم به صورت واقعی باشم. این آقا هم قبول کرد. ولیکن بدون اینکه به من بگوید امضای من را در قراردادهای ساختمانی جعل کرده است. من شکایت به مراجع قضایی بابت جعل کرده‌ام. و ایشان به همراه وکیلش مدعی است که این فرد پروانه‌اش را به من اجاره داده است و از امضاهای جعلی بنده خبر داشته‌ام و برای این مورد دو شاهد دروغی (که مالکین هستند) را نیز آورده است. (البته بعدها من با ایشان قرارداد بستم که به صورت واقعی با نسبت سهامم که 25 درصد است باشم، ولی چون این قرارداد بین ما بعد از تاریخ قراردادهای ساختمانی است، ایشان مدعی است که بنده از امضاها خبر داشته و رضایت داشتم.)

حال سؤال من این است: از نظر قانونی وقتی فردی از قراردادی به دلایلی برگردد (از جمله ضرر و یا اشکال قانونی) اسم این برگشت از قرارداد از نظر قانونی چه می‌شود؟

و اینکه این آقا می تواند تبرئه شود؟ با توجه به اینکه این ساختمانها ساخته شده است و بنده به عنوان مدیر عامل باید پاسخگوی حسن انجام کار برای همیشه باشم؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

فسخ قرارداد ...درخصوص تبرئه شدن بستگی به دفاع طرفین دارد

پرسشگر :

خیلی ممنون و سپاسگذارم

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

امضا ایشان جعل محسوب نمیشود برای اضهار نظر صیحح باید بررسی اسنادی صورت پذیرد اسناد شرکتی و وکالت نامه