مشاوره حقوقی رایگان - تصميم نهايی-قرار

باسلام -اينجانب از شخصی بابت شراكت كاری همراه با قرارداد كتبی مبلغ 500ميليون طلبكار شدم. و ايشان بابت بدهی يک باب مغازه به مبلغ 240ميليون و يك فقره چك به مبلغ 60 ميليون و 7فقره سفته جمعا به مبلغ 200ميليون تومان كه جمع كل ميشه 500ميليون تومان. متاسفانه نه چك نه سفته نه مغازه هيچ كدام اجرايي نشده. در دادگاه شعبه 27شكايت كردم آقاي قاضي چك و سفته را وارد تشخيص داده اند و ايشان را به مبلغ 260ميليون به انضمام حق دادرسي و تاخير با حساب بانك مركزي محکوم كردند. ولي در رابطه با مغازه رد دعوي اعلام كردند. در حكم نوشته چون مغازه به خواهان واگذار شده ولي ايشان فقط قولنامه دستي فروش و سند مغازه را به من داده خوده مغازه را تحويل نداده تازه اجاره هم داده. بنده مبلغ 17300000تومان حق دادرسي پرداخت كردم ولي 9100000 تومان براي متهم صادر كردند

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

احتمالا عنوان دادخواست اشتباه بوده البته چون قرار صادر شده مجدد میتواتنید دادخواست دهید اما بهتر است وکیل بگیرید تا دوباره دچار مشکل نشوید