مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

باسلام بنده دوسال است ازدواج کردم و از همسرم میخواهم طلاق بگیرم اما همسرم جدیدا از من برای استرداد طلاها از من شکایت کرده است اما طلاها را در مراسم نامزدی به من داده است ایا میتوانم از دفاعیه هبه معوض و هبه غیر معوض استفاده کنم و از خودم دفاع کنم ایا پرونده به نفع من تمام میشود؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع از حقوق شما وجود دارد
لایحه تخصصی تنظیم گردد و

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، طلاها و اموال اهدایی مرد در دوران نامزدی تحت هر شرایطی قابل استرداد می باشد،مشروط بر اینکه دوران نامزدی منجر به عقد و ازدواج نگردد و به اصطلاح دوران نامزدی بهم بخورد،ولی اگر منجر به عقد گردد و بعدها اختلاف یا حتی منجر به جدایی گردد، در صورت وجود عین موهوبه، و عدم انتقال و عدم تبدیل آن، قابل استرداد می باشد.و الا خیر.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید در مرجع قضایی اعلام نمایید که طلاها را فروخته اید و یا تعویض کرده اید و یا به دیگری هبه کرده اید و ...