مشاوره حقوقی رایگان - فضای مجازی

با عرض سلام خدمت وکلای محترم میخواستم بپرسم ارسال کلیپ ویدیو مجاز و پیشنهاد دوستی به خانم داخل فضای مجازی حکمش چیه توهین محسوب میشه؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام
امروزه دوستی در فضای مجازی به یک سرگرمی برای جوانان و به خصوص نوجوانان تبدیل شده است. متاسفانه استفاده نادرست از شبکه های اجتماعی باعث شده است تا از این فضاهای مجازی به عنوان بستری برای دوست یابی استفاده کنند. دنبال کردن صفحه‌ی شخصی، لایک کردن، نظر دادن به مطلب ارسال شده در شبکه‌های اجتماعی و یا دریافت و ارسال یک پیام خصوصی در این شبکه‌ها می‌تواند نقطه شروع یک آشنایی و دوستی اینترنتی باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بستگی به متن و الفاظ ارسال شده دارد