مشاوره حقوقی رایگان - پرینت سیم کارت

سلام اگه سیم کارتی رو به نام کسی انتقال دهیم وپس از مدتی دوباره به نام خودم شود موقع پرینت ریز مکالمه یاد پیامک های قدیم بازهم نشان داده میشود ( منظوراز قدیم زمانی که سیم کارت بنامم بود ). ممنون میشم راهنمایم کنید

پاسخ ها :

مسلم ناصری

جناب آقای مسلم ناصری:

سلام اپراتورها تا 6 ماه موالات و پیامک ها را ذخیره می کنند برای بیشتر از 6 ماه امکان پذير نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
تا زمانی که در مالکیت شما بوده و هست اری بیش از آن اپراتور ارایه دهد مرتکب تخلف شده است….