مشاوره حقوقی رایگان - پرینت سیم کارت در صورت انتقال سیم کارت

سلام اگر تا قبل از شکایت همسرم در دادگاه سیم کارت خود را به شخص دیگری انتقال بدهم باز هم قاضی دستور پیگیری و پرینت را میدهد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بلهمالکیت مهم نیست استفاده مهم است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بازهم قابلیت استعلام به تاریخ قبا از انتقال مالکیت سیم کارت وجود دارد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم حتی با انتقال سیم کارت اگر ضرورت داشته باشد قاضی دستور استعلام را خواهد داد