مشاوره حقوقی رایگان - صدمه در حین خدمت

با سلام
من سرباز کلانتریم 20روز پیش من ساعت 3شب در کلانتری برای تعویض پست افتادم و صبح با ماشین گشت شهری که رفتم بیمارستان تا پام شکسته بعد اینکه به دکتر ارتوپدی مراجعه کردم تا رباط پام کش اورده و پام شکسته الان 21روز برام استعلاجی زده آیا مهر امضا خود حوزه نیروی انتظامی و درمانگاه باشه آیا میتونن غیبت برای من رد کنن
و بیمه به من تعلق میگیره

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است استعلاجی بگیرید غیبت منتفی است،
همچنین، دیه و غرامات بنظر قابل مطالبه است