مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه نحوه پرداخت کردن و در ضمن درخواست طلاق کرده است با اوردن سه شاهد ان

بنده بعد از درخواست مهریه زنم که موجب توقیف ملک من شد برای رفع توقیف رضایت دادن خانم نصف خانه را به اسم زنم کردم آیا جزء مهریه محسوب می شود یا نه در ضمن ایشان زمان ازدواج به من گفتن که ارتجاعی هستم یک سال ما باهم نامزد بودیم حرفی نزدن آیا راهی برای راست یا دروغ بودن این ادعا وجود دارد

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

برای خانه باید دلیل بیارید ولی برای ارتجاعی دیگه نمیشه الان

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله راهی است ملک هم جای مهریه محسوب نمیشود اگر مهریه شما سکه بهار ازادی ست

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

می توان بعد از شکایت با دلایل قانونی مهریه را اثبات کرد ولی فسخ نکاح نمی توان چون فوری انجام نگرفته است.

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

اگر مدرکی دال بر اینکه نصف خانه مخریه زنت دارید قابل اثبات است و یا دو نفر شهادت بدهند و خانمت با اوردن دو شهادت خلاف ان را ثابت نکند تنها با نظر پزشکی قانونی امکان دارد