مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام وقت بخیر
بنده سال پیش متاسفانه به دلیل سرقت بازداشت شدم و قاضی کشیک من رو اعزام به زندان کرد تا زمان تعیین تکلیف ، حدودا یک هفته زندان بودم و چندروز هم بازداشت اداره آگاهی بودم ، بعد از این با شاکی صحبت کردیم و رضایت داد، قاضی هم حکم آزادی منو داد و منو محکوم نکرد در نهایت ( اگر اشتباه نکنم تبرئه شدم )
بعد از دوماه به پلیس 10 مراجعه و درخواست گواهی سوء پیشینه کردم که بعد از مدتی به دستم رسید و نوشته بود که دارای سوء پیشینه نیستم

میخواستم بپرسم آیا ممکنه دیرتر سابقه من تو سیستم ثبت شده باشه ؟
چون میخوام به استخدام جایی دربیام و درخواست گواهی سوء پیشینه میکنن ، میخواستم مطمین شم

باتشکر

پاسخ ها :

عدم سوء پیشینه گواهی عدم سوء پیشینه سوء پیشینه