مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر

با سلام و خسته نباشین
بنده با ماشین در روز عاشورا ظهر در شلوغی هیات های عزاداری از عقب یا یک خانومی برخورد کردم دقیقا جلوی یه درب بیمارستان خیریه حضرت زهرا، این خانوم چون خیلی درد داشت و اونجا فوق العاده شلوغ و مسیرها بسته بود خودمون مجبور شدیم ببریمش داخل بیمارستان نه اورژانس اومد نه کلانتری .عکس گرفتن گفتن شکستگی نداره ولی باید بعده چند روز MRI بشه حالا دو روز بعدش بردنشون یه بیمارستان دیگه MRI بگیرن احتمال دارن پارگی تاندون هست باید جراحی و بستری بشه.اگر بخوایم از بیمه ماشین استفاده کنم خواستم بپرسم حالا برای هزینه های درمان چون ماشین بیمه بوده چه کار باید کرد که از بیمه استفاده کنیم؟
ممنون میشم پاسخ بدین.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است