مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک

سلام و خسته نباشید
پدربزرگ پدری بنده زمین و خونه خودشو فروخته به پدر من هم تو بنگاه فروشنامه نوشتن هم فروشنامه رو شورا و دهیار مهر زدن هم توی محضر ثبت رسمی کردن با توجه اینک پدربزرگم 71 سالشه و در سلامت کامل عقل و جسم هست
بچه های دیگش میتونن برای پدر بنده شکایت کنن بابت زمین یا حق بخوان از پدر بنده؟
ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ایشان در سلامت کامل مال خویش را انتقال داده اند