مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

برای طلاق توافقی میخام اقدام کنم
ولی مهریه ام رو میخام
میشه راهنماییم کنید که چجوری میشه و از کجا باید اقدام کنم و چجوری و هزینش چقدره؟ مدارک لازم چیه و بدون حضور شوهرم میتونم ؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

منظور از طلاق توافقی یعنی زوجین بر سر مهریه ،نفقه،اجرت المثل ،حضانت فرزندان توافق کنند وبعد باهم برای طلاق به دادگاه مراجعه کنند.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
طلاق توافقی باید باشوهرتان توافق کنیدوحداقل بخشی ازمهریه رابه شوهرتان بذل کنید وطلاق بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله اگر شوهر شما توافق کند هم مهریه شما را بدهد هم طلاق شما را میشود !!!!!