مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه مستاجر

با سلام اواخر برج 2ملک خودم رو به شخصی اجاره دادم به شرط 150میلیون ودیعه و ده میلیون اجاره که از مبلغ 150میلیون90 میلیون رو به حسابم زدن والباقی چک یک ماهه که پاس نشده و اجاره ها هم به جز ماه اول پرداخت نکردن برای تخلیه چه کار میتونم بکنم.ضمنا این مورد رو هم بگم که قرارداد از طرف مستاجر امضا نشده و در قرارداد شرط یک ماه عقب افتادن اجاره و پاس نشدن چک باعث فسخ قرارداد میشود هم وجود داره. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
ابتدا با ارسال اظهارنامه اعلام فسخ قرارداد نمایید.
سپس دادخواست تایید فسخ اجاره،صدور حکم تخلیه، مطالبه اجاره بهای معوقه، اجرت النثل ایام تصرف، خسارات دادرسی. از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
میتونید در ابتدا یک اظهار نامه براش ارسال کنید و اگر ترتیب اثر نداد با توجه به اینکه اجاره نامه را امضا نکرده باید از طریق دادگاه محل اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
چون قرارداد از طرف مستاجر امضا نشده است ابتدا باید قرارداد اجاره اثبات گردد

و شما باید با توجه به مستندات و مدارک دادخواست مناسب در دادگاه اقامه نمایید
و در صلاحیت شورا نمیباشد