مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای بزرگوار، ممنون میشم به سوالم جواب بدید، خانمی هستم که 16 سال پیش همراه همسر سابقم دختری را به فرزند خوانده گی پذیرفتیم ولی بنده ولی بنده 15 سال پیش از همسرم سابقم جدا شدم وهمسر سابقم حضانت دخترخوانده مان را به عهده گرفت و مجدد ازدواج کردومانع ملاقات من و دختر خوانده ام شد ومن طی این 15 سال هیچگونه ارتباطی با اون نداشتم حالا من می‌خواهم اسم دختر خوانده ام را از شناسنامه‌ام حذف کنم سوالم اینه که من باید چه نوع درخواستی به دادگاه ارائه بدم چکار باید بکنم؟ ممنون میشم جواب بدیذ

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
تقاضای فسخ حکم سرپرستی و اصلاح یا حذف نام وی از شناسنامه رو از دادگاه خانواده تقاضا نمایید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید بر اساس ادله کافی دادخواست فسخ حکم سرپرستی را دهید. و ...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا به بهزیستی مراجعه نمایید