مشاوره حقوقی رایگان - تصادف ماشین با موتور

سلام من باماشین همسرم بایک موتور تصادف کردم نحوه ی تصادف اینطور بود که من درخیابان اصلی به فرعی میپیچیدم که باعلت سربالایی مسیر باسرعت بسیارپایین بود وموتوری باسرعت بالا وباسبقت غیر مجاز گرفتن از ماشین که کنارش بود آمد ودرقسمتی که من وارد راه خودم شده بودم با من برخورد کرد وپایش شکسته و وسایل نقلیه ها در پارکینگ است من باید چه مراحلی رو بگذرونم نمیدونم چه کنم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
با در دست داشتن صورتمجلس پلیس و کروکی راهنمایی رانندگی به دادسرای محل مراجعه نمایید . یا از مرجع پلیسی که صورتمجلس نموده بخواهید پرونده را به دادسرای محل ارسال نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا شکایت نمایید و درخواست تنظیم کروکی را نمایید تا توسط کارشناس رسمی کروکی تنطیم و مقصر مشخص گردد و در صورت احراز تقصیر شما ، مبلغ خسارت توسط بیمه خودرو پرداخت خواهد شد و