مشاوره حقوقی رایگان - مظنون به سرقت

باعرض سلام و خسته نباشید چندروز پیش خواستم برم شهرستان دنبال خانمم خاستم حرکت کنم یکی از همشهریام بهم گفتم میخوای بری دنبال خانمت منم بیکارم حوصلم سررفته منم باهات میام اول نگفتم بعد دیدم تنهام گفتم بد نیست ببرمش حرکت کردیم نزدیک روستایی رسیدیم گفتم نگه دار این روستای خودمونه برم کاری دارم برگردم منم رفتم جلو پاسگاهی بود خوابیدم بعد یکساعت بیدارشدم دیدم نیامده زنگش زدم در دسترس نبود رفتم داخل ابادی دنبالش دیدم نیست یه وانتی کنارم واستاد گفت اینجا کاری داری منم گفتم نه اسم فامیلم را پرسید جواب دادم گفتم بچه کجام رفتم منم دیدم پیداش نکردم حرکت کردم به راهم ادامه دادم دیدم زنگ زد که کجا منو گذاشتی گفتم دیدم نیامدی رفتم ازم خیلی خواهش کرد که برگردم دلم سوخت برگشتم سوارش کردم گفت برم ته ابادی یه چایی بخوریم از همون طرف راه داره میریم منم رفتم که ماموران انتظامی نگرمون داشتم ماشینمو گشتن چیزی پیدا نکردن مارو بردن پاسگاه بازجویی کردن که اونجا چیکار میکردین منم جواب دادم که برا چایی خوردن رفتیم بعد ماشینمو نگاه داشت مارو ازاد کردن که بریم دادگاه اون بنده خدا که نیامد من رفتم دادگاه گفتم مسافرم بوده رو حساب اشناییت براش وایستادم الان ده روزه ماشینمو نگاه داشتین نه شاکی داریم نه چیزی تو ماشینم پیدا شده گفت چرا بوی گوسفندوپشگل تو ماشینت بوده گفتم خیر اگه اینجوری بود هرچی که شما بگید من قبول دارم چرا الکی میگی گفت به سلامت گفتم یعنی چی گفت میفرستمت دوباره همون پاسگاه ماشینت حالا باید باشه حالا میخواستم بدونم میتونه بدونه هیچ مدرک شاهد شاکی ماشینمو نگاه داره توروخدا کمکم کنید به ماشینم نیاز دارم خرج زنو بچه هامو در میارم ممنون میشم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام توقیف خودرو نیاز به دستور قضایی دارد در غیر اینصورت تخلف میباشد , قاضی نیز به جهت موجه میتواند دستور توقیف بدهد باید محتویات پرونده بررسی شود