مشاوره حقوقی رایگان - امکان اقساطی کردن رد مال

درود و عرض خسته نباشید،
من تو دادگاه بابت سرقت اموال دولتی محکوم به رد مال شدم‌ و همینطور یک سال حبس تعزیری و 44ضربه شلاق تعزیری.
میخواستم بدونم امکان پرداخت اقساطی هستش؟ و اینکه حبس و شلاق تعزیری دقیقا به چه معناست.خیلی ممنونم از اینکه جوابمو میدین.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شلاق تعزیری میزان آن توسط شارع مقدسرمشخص نشده با نظر قاضی است.امکان تبدیل دارد.حبس یعنی زندان که بعد از گذشت مدتی امکان تخفیف و..هست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر مال سرقت شده نقدی باشد و تلف شده باشد �‌توانید دادخواست اعسار دهید مجازات تعزیری نیز �بل تبدیل به جزای نقدی می‌باشد البته با صلاحدید قاضی پرونده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بعضی از مجازات‌ها حدی هستند یعنی بعضی از مجازات‌ها در قرآن آمده است مانند شرب خمر مجازات آن نه کمتر می‌شود و نه بیشتر می‌شود اما در خصوص حبس تعزیری یعنی توسط قانونگذار مشخص شده است