مشاوره حقوقی رایگان - فسخ خودرو

با سلام و احترام
اینجانب در مورخ 24/08/97 یکدستگاه خودروی کاویان یخچالدار به مبلغ 62 میلیون تومان با قولنامه دستی به صورت شرایط به فردی واگذار نمودم که مبلغ 30میلیون تومان ان را همان روز قرارداد به حسابم واریز نمود و طبق قولنامه قرار بر این شد که مبلغ 20میلیون ان را در مورخ 01/09/97 یعنی شش روز بعد واریز نماید و مابقی ان را یعنی 12 میلیون را ماهانه پرداخت نماید تا پس از اتمام اقساط سند به نام نامبرده زده شود که خریدار از تاریخ 24/08/97 خودرو از اینجانب تحویل و دیگر هیچ مبلغی به بنده نداده است.
در قولنامه ذکر نموده ام اگر 2قسط از اقساط پرداخت نگردد فروشنده حق فسخ خودرو و گرفتن خسارت را دارد.
ایا میتوانم خودرو را فسخ و خسارت دریافت کنم.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

قولنامه باید مطالعه شود تا جواب درست داده شود .