مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با عرض سلام. پدرم یکماه پیش فوت کرد و برای انحصار وراثت اقدام کردیم که باید 29 فروردین 97 برای گرفتنش مراجعه کنیم. من میخواهم بدانم آیا پدرم اموال دیگری هم دارد. خواهشمند است مرا در این مورد راهنمایی نمایید. چطور میتوانم از این موضوع آگاه شوم. با تشکر

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام .با گواهی انحصار وراثت فقط می توانید از اموال ثبت شده در ادارهثبت مطلع شوید.

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، پس از انحصار وراثت در شورای حل اختلاف محل دادخواست تحریر ترکه داده و نسبت به تعیین اموال منقول و غیر منقول متوفی اقدام نمایید ولی اگر بین ورثه اختلافی وجود دارد پیشنهاد می شود پس از انحصار وراثت تقاضای مهر و موم ترکه ر ا نمایید. در نهایت چه پس از تحریر ترکه و چه پس از مهر و موم ترکه میزان اموال مرحوم مشخص می گردد، اگر در بین اموال متوفی مال غیر منقول وجود دارد یا در بین آنها محجور یا غایب مفقود الاثر وجود داشت مرجع صالح به رسیدگی تقسیم ترکه دادگاه محل می باشد.