مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام خسته نباشید
زوجه بعد از فوت همسرش مهریه اش را مطالبه کند و مقدار مهریه از دارایی همسرش بیشتر باشد تکلیف باقی مانده مهریه چه میشود؟ این سوال را باتوجه به اینکه احتمال دریافت خسارت و دیه در زمانهای بعدی وجود دارد میپرسم، ایا میتوان پرونده مطالبه مهریه را باز نگه داشت تا بقیه اموال شوهر که شامل دیه و خسارت میشود را گرفت یا برای انها هم باید جداگانه شکایت کرد به وقت خودش؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مهریه جزو دیون ممتازه می باشد اگر مالی نماند فقط مهریه به زوجه می رسد .تماس بگیرید یا با وکیل دیگری مشاوره نمایید .