مشاوره حقوقی رایگان - رجوع هبه

باسلام.
من یک سال با دختری عقد کردم و بابت یه اشتباهی که کرده بودم و اون خانم خواست ازم جدا بشه برای اینکه به ادامه زندگی با من رضایت بده یه خونه ای که داشتم رو به نام ایشون قولنامه کردم و داخل قولنامه نوشته شده که نقدا پول خونه رو با من تسویه کرده‌.. حالا این خانم داره از من جدا میشه و خونه رو هم قولنامه زده به نام مادرش.. سوال من اینه که من میتونم الان درخواست رجوع هبه داشته باشم؟ چون هیچ پولی به من پرداخت نشده و رسیدی هم نداره که بخواد ارائه بده به دادگاه. فقط توی قولنامه اینطور قید شده‌..
دومین سوالم اینه که کار ایشون جرم محسوب نمیشه که برده به صورت صوری قولنامه رو زده به نام مادرش؟؟ من میتونم از مادرش پس بگیرم خونه رو یا نه؟ قضات رایشون چیه اینجور مواقع؟؟
باتشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما دادخواست رجوع از هبه بزنید ولی به صورت پنجاه پنجاه می باشد اگر بتوانید اثبات کنید که خیلی مشکل میباشد می توانید رای بگیرید .معامله کاملا صحیح و حتی معامله با مادر نیز صحیح و هیچ جرمی واقع نشده است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در هر حال بهتر است دادخواست بدهید و از کمک تخصصی برخوردار شوید