مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند مالکیت برای زمین کشاورزی

باسلام. 5هکتار زمین کشاورزی واقع در روستا از مرحوم پدربزرگم است که 70ساله تصرف ماست در زمان قدیم چون زمینها بي ارزش بودند کمتر کسی به دنبال سند رسمی میرفتند. و مرحوم پدربزرگم این زمین رو تصرف کرده وتا الان که دست وارثین میباشد. ناگفته نماند زمین چسبیده به روستا میباشد وتقریبا چند تا خانه مسکونی هم احداث کردیم. حالا رفتیم جهاد کشاورزی برای سند گفتند برید مدرک بیارید که این زمین مال شمایه مال کدوم پلاکه و ما هم هیچ مدرکی نداریم. حالا مامیتوانیم برای سند اقدام کنیم یانه.
فقط مادر بنده از یک پلاک ثبتی نزدیک 1/5ساعت مالکیت دارد. حال ما میتوانیم اندازه این 1/5ساعت تقاضای سند کنیم یا نه هنوز کسی از مالکین هنوز اقدامی نکردند برای گرفتن زمین لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
اگر دلیل و مدرکی به جز تصرفات در ملک ندارید میتونید از طریق دادگاه محل با ارایه شهود محلی اثبات مالکیت کنید و درخواست صدور سند رسمی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا باید وضعیت اراضی مشخص گردد
و باید معلوم گردد که آیا اراضی دارای پلاک ثبتی اصلی و فرعی است یا خیر

آیا اراضی جز ، اراضی منابع طبیعی است یا خیر
و ...