مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر

سلام من از یک نفر مطالبه وجه دادم تو جلسات دادرسی حضور پیدا نکردن اظهارنامه قبل دادخواست فرستادم جواب نداد بعد دادگاه بدوی حکم داد بنف من الان رفته تجدید نظر خواهی کرده در جلسه ریش سفیدان نماینده معرفی کردن من پول به نماینده ایشان در دو رسید بانکی پرداخت کردم شهود دارم من نه نماینده به ایشان معرفی کردم نه چیزی اینجا تجدید نظر حکم چی میده اینجا قانون چی میگه آیا میگ برو از همون کسی پول دادی برو شکایت کن بگیر ازش یا نه من نه کسی معرفی کردم نه چیزی بهش گفتم چطوری میتونم ثابت بکنم نماینده کیلو چنده من پول به تو دادم تو به هرکسی دادی برو بگیر ازش

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید دادخواست مطالبه وجه بدهین با ادله اثبات دعوی شهود و فیش واریزی و سایر دلایل تا قاضی رای صادر کند

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
در قانون به صراحت انواع نمایندگان قانونی را نام برده از قبیل وکالت یا ولایت و وصی و ...... و اگر کسی مدعی این موضوع هست که به کسیکه از طرف شما نماینده بوده و کاری را به جای شما انجام داده باید شرایط قانونی نماینده را داشته باشد وگرنه ادعای او به جایی نمیرسد . و احراز و بررسی این موارد برعهده دادگاه است و بدون دلیل و مدرک نمیتوان مدعی نمایندگی بود .