مشاوره حقوقی رایگان - خودرو توقیفی

سلام وقت بخیرمن ماشینی خریداری کردم بعدازسه سال برای فروش اقدام کردم ولی متوجه شدم که ماشین حکم قضایی توقیف سندی وفیزیکی دارد والان هیچ کدوم ازفروشندگان دردسترس نیستندومن هم درشهرستانزندگی میکنم وهیچ توضیحی که به چه دلیل این حکم روی ماشین هست وجودندارد درشهرخودم اقدام کردم ولی گفتندبایدبه تهران مراجعه کنیدامکان رفتن به تهران راندارم چکارکنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

باید از شعبه مربوطه ( شعبه ای که دستور توقیف صادر نموده است) پیگیری نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را مطرح نمایید و

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
اگر برایتان امکان ندارد که شخصا به تهران بروید میتوانید از یک وکیل دادگستری کمک بگیرید تا به نمایندگی شما در تهران پیگیری نماید .