مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه

پدر من یک وکالت تام به مادر بنده دادن که شامل امور مربوط به اجاره منزل هم میشود.
مادرم همان وکالت را برای انجام کلیه امور اداری و کاری مربوط به بانک ها، تامین اجتماعی و مراجع قضایی و دادگاهی به من تفوویض کرده اند.
الان آیا من میتوانم در امور مربوط به اجاره خانه به جای پدر امضا کنم؟ مثلا تمدید اجاره؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
در صورتیکه مادرتان حق توکیل و تفویض وکالت نامه را دارا بوده باشد و در مورد کلیه اختیارات تفویضی که در وکالتنامه ذکر شده باشد اقدامات شما قانونی است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید در وکالتنامه اختیار داشته باشید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر این امر جز اختیارات شما در وکالتنامه آمده باشد بله میتوانید.