مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن گوشی و گردنبند امانت

سلام و وقت بخیر. من با پسری تو رابطه بودم بماند که با قول ازدواج باهام رابطه برقرار کرد خانوادشون می‌دونستن پسرشون از تهران پا میشد میومد شمال و.. ولی هرچی ازش درخواست میکنم گوشی و گردنبند نقره منو بده نمیده باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما