مشاوره حقوقی رایگان - صحت حکم صادره از اجرای احکام

با سلام
ملک برادر بنده به دلیل بدهی توقیف و به نام محکوم له سند آن صادر شده .. وسایل درون خانه بدلیل اینکه برادرم خارج میباشد تحویل نگرفته و همسر ایشان هم از تحویل امتناع کرده اند.. بنابراین قاضی اجرای احکام حقوقی حکم بر تحویل وسایل به پدر و مادر بنده نموده اند.. مامور انتظامی پس از مراجعه به منزل پدرم و نشان دادن حکم درخواست تحویل وسایل توسط پدرم داشته اند که پدرم به دلیل عدم جای کافی و یا هر دلیلی از تحویل گرفتن آن امتناع نموده اند.. مامور انتظامی نیز گفته اند من اگر بخواهم میتوانم درب منزل شما را شکسته و وسایل را به زور به درون منزل شما منتقل کنم.. سوال بنده این است، آیا دادگاه میتواند قانونا پدر را طبق قانون ملزم به تحویل گرفتن وسایل نماید؟ بموجب کدام ماده قانونی؟ و اینکه مامور انتظامی حق ورود به زور و انتقال اموال محکوم علیه به منزل پدر آن هم صرفا چون پدر ایشان میباشد دارد؟ و آیا صدور چنین حکم و اجراییه ای واقعا از نظر قانونی و شرعی صحیح است؟ و واقعا پدر بنده هیچ اختیاری در رد این درخواست یا حکم ندارد و اختیار منزلش را ندارد و قانون حق چنین زورگویی به ایشان را دارد؟
پیشاپیش ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام اجرای احکام و نیروی انتظامی هرگز چنین اقدامی را به اجبار نمیتوانند انجام دهند چون نگاهداری اموال باید به حافظ داده شود و هزینه نگاهداری را حافظ میتواند بعدا مطالبه کند ولی هیچ اجباری به قبول وجود ندارد