مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بهزیستی

باسلام و خسته نباشید.. من مددجوی جسمی حرکتی هستم شدید سرپرست خانواده م دوتا دختر دارم. میخاستم بپرسم مستمری خانواده ی چهار نفره چقدره چرا برای ما کم میرزن. بهزیستی 53 تومن میده. دولت هم قبلان فقط به خودم میریخت . ولی چندماهه 360 تومن میرزه مگه 418 تومن نیست چهارنفر چرا کم میرزن توروخدا رسیدگی کنید بخدا ده تومن هم واسه ما پوله.. ممنون.

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام
باید پیگیری کنید
به نظر من 418 تومان هم کم است و هیچ به زیستی به همراه ندارد
و باید قانونا این مبلغ تا حداقل حقوق کارگری لااقل افزایش پیدا کنه

بهتره به ریاست بهزیستی اعتراض خود را بدهید یا از طریق استانداری به عملکرد بهزیستی اعتراض کنید

قانونا هم میتونید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید