مشاوره حقوقی رایگان - در تصادف من راننده پخش شرکت و مقصر حادثه بودم

به مدت 18دماه غرامت ایام بیماری و بعد از کار افتادگی کلی در حین کار گرفتم و شرکت فقط بیمه رد کرد و از بیمه مسئولیت خرج بیمارستان که بخشی داد و من علاوهدبر اون دقیقار4 برابر نپحتی بیشتر دادم سوال این الان بابت نقص عضو و فلج شدنم از شرکت میتوانم چه صورت حقم بگیرم یا اصلا پولی

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون هزینه های درمان زاید بر دیه قابل مطالبه است
و امکان اقامه شکوائیه وجود خواهد داشت