مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد اجاره نامه

باسلام. من در سال 10/08/1400منزلی را کرایه کردم یکساله بعداز یک سال یعنی برج 8 سال 1401 صاحب خانه آمد وگفت که کرایه را بیشتر کن ویکسال بمان گفتم چشم واریزی ها را دادم اما قولنامه را نرفتیم تمدید نکردیم حالا آمده که شما 1 شهریور باید خانه را خالی کنید شما که قرارداد ندارید من میگن هر چی که تا رج 8 قرارداد دارم میگه نداری باید بلند شوی میخوام بدونم با اینکه قولنامه را نبردیم بنگاه تمدید نکردیم طبق واریزی هام به حساب ایشان قولنامه تمدید می‌شود یانه ؟اگر شکایت کند می‌تواند سریع حکم تخلیه بگیرد ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به اینکه قرارداد مکتوبی ندارید ، قرارداد شما منقضی شده است و صاحب ملک می تواند تخلیه بخواد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام خیر نمیتوانند حکم تخلیه بگیرن واریزها و پیامک ها مشخص هست قرارداد تمدید شده است