مشاوره حقوقی رایگان - چرا گواهینامه پایه 2 قدیم داشتم ولی ب3 بعد از 10 سال دادند

درود بر شما بنده سال 1384 گواهینامه پایه دو قدیم داشتم و حتی یک دوره هم برای پایه یک قدیم امتحان دادم و تا مرحله تپه رفتم و قبول شدم ولی مرحله شهری را رد شدم و به خاطر شرایط کاری بیخیال گرفتن پایه یک شدم ، در سال 94 که برای تعویض گواهینامه اقدام کردم پایه 3 به بنده دادند بدون هیچ خلاف و اشتباهی دلیل این کار چه بوده و اکنون برای گرفتن پایه چه مراحل کاری را باید طی کنم . قبلا از لطف و زحمات شما بزرگواران سپاسگزاری مینمایم

پاسخ ها :

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

نیاز به هیچ اقدامی نیست پایه سوم کنونی همان پایه دو قدیمی است.