مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام بنده حکم تجدید نظر اومده برام و همون حکم بدوی تایید شده من چقدر وقت دارم پرداخت کنم؟ ایا باید اجراییه صادر بشه تا بدم سکه رو؟
قبلا قبل اعسار اجراییه صادر شده بود.
ایا الانم باید اجراییه صادر بشه

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید پرونده به اجرای احکام بروید .شما می توانید تقاضای اعسار کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر مجددا اجرائیه صادر نمیشود. پس از اینکه پرونده به اجرای احکام.رفت پیگیری کنید و پرداخت نمایید. بعضی مجتمع های قضایی اخطار می فرستند