مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت خودرو

سلام. من راننده تاکسی هستم با شخصی که یکی از دوستان قدیمی که آدرسی از این دوست ندارم با شخصی که به قول خودش بزیتس میکرد اشنا شدم که هرروز در اختیار این شخص به مبلغ توافقی باشم با خودرو تاکسی بعداز چندوقت متوجه شدم خلاف می‌کنه از تراول قلابی تا مواد مخدر تا متوجه شدم به همین شخص که مسافرم بود گفتم وناراحتی پیش اومدوگفتم شما رو می‌رسونم دیگه نمیام که تومسیر داشتیم میرفتم که برسونمش من بخاطر خربدپیاده شدم طرف ماشین من و دزدید که زنگ زدم 110گزارش کرد و رفتم شکایت گفتن دزدی حساب نمیشه خیانت در امانت که بعد از 18روز که ماشین دستش بود زنگ زد که بیا ماشین ببر فقط خواستم گوشمالی بدم به یه آدرس رفتم ماشین اونجا بود ولی داغون خسارت زیاد وارد شده بود تازه فهمیدم ماشین واشر سرسلیندزده دیگه حرکت نمی‌کرده ماشین پس داده سوال من اینه من آدرسی از نه اون دوست که معرف بود ونع از مسافرکه ماشین دزدید فقط به شماره تلفن ازهردو ویه شماره حساب از دزد ماشین دارم نام ونام خانوادگی هردو رو دارم الان بع تازگی فهمیدم اون مسافردزد زندان هست ولی نمی‌دونم کدوم زندان چطور میتونم اگر زندان باشه پیداش کنم درضمن من از دوست که معرف بود ه واین مسافر دزد بامن آشنا کرده میتونم شکایت کنم یا خیر ممنون از راهنمایی شما عزیزان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید ابتدا شکوائیه خیانت در امانت را مطرح نمایید

و بعد دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی تمام معایب خودرو مشخص گردد

و سپس دادخواست مطالبه خسارت را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مستندات و مدارک بایستی مورد بررسی قرار گیرد.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شبیه به جرم خیانت در امانت نمی باشد اما می توانید با ارائه دلایل و مدارک به جرم خیانت در امانت شکایت کنید.
برای مطالبه خساراتی که به خودرو وارد شده ابتدا باید درخواست تامین دلیل بدهید تا میزان خسارات و آسیب ها مشخص شود و سپس به استناد تامین دلیل می توانید خسارات را مطالبه کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تامین دلیل از شورای حل اختلاف تقاضا کنید و پس از کارشناسی دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید