مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

باسلام بنده یه باب مغازه در تیرماه فروختم خریدار یک چک صدوهشتاد ماه مرداد و یک چک دویست ماه شهریور و مابقی پول پانصدتومن ماه مهر تسویه و محضری انتقال صورت گیرد. اما متاسفانه اکنون با گذشتن دوماه خریدار از دادن مابقی پول امتناع میکنه و هی میگه امروز فردا یا بصورت چندتا چک قبول کنم. من هم نمیخوام بیشتر ضرر کنم و معامله چطور میتونم فسخ کنم. باتشکر

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
نیاز به بررسی قرارداتون میباشد و بهتره با اسناد ومدارکتون حضوری به یک وکیل مراجعه و مشورت نمایید