مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب و اعتراض و نقض قرار

با سلام و خسته نباشید
بنده شاکی پرونده ای بابت تخریب و توهین بودم. تخریب منع تعقیب خورد و اعتراض زدم و اعتراض بنده در دادگاه پذیرفته و یکی از سه تا حالت‌های بعد از اعتراض به منع تعقیب افتاد یعنی نقض قرار و جلب به دادرسی از طرف دادگاه انجام شد.
حال پرونده به دادیاری برای تفهیم اتهام به متهم رفته است.
آیا بعد از تفهیم اتهام و برگشت پرونده به دادگاه با توجه به اینکه خوده دادگاه قرار منع تعقیب را مطابق مستندات نقض کرده است باز منع تعقیب می‌زند یا مجازات را برای شخص متهم را معلوم میکند؟؟
و آیا مجدد جلسه ای بعد از تفهیم برگزار می‌شود؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
نه پرونده با کیفرخواست برای صدور رای به دادگاه میرود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر وارد رسیدگی ماهیتی می شود. منتظر ابلاغ وقت دادگاه باشید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مطالعه پرونده در شعبه کیفری باید صورت گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرار نهایی صادرشده در مهلت 20 روزه قابل اعتراض است و بعد از ان قطعی میشود و سپس پرونده در صورت قرار مجرمیت به دادگاه می‌رود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
دوباره پرونده در دادگاه رسیدگی خواهد شد و ممکن است حکم
به مجازات صادر شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به محتویات پرونده و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
معمولاً دادگاه مجازات تعیین می کند ولی اگر متهم دفاعیات موثری ارائه بده امکان صدور حکم برائت وجود دارد.

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

معمولا دادگاه با تصمیمی که قبلا گرفته حکم صادر می‌کنه و از طرفی هم ممکنه دلایل به نفع متهم کشف بشه و حکم و تصمیم مغایر با تصمیم اول اتخاذ بکنه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هیچ کدوم از این موارد ارتباطی به یکدیگر ندارد

دادگاه مستقلاً و در انتها با توجه با تمام مدارک رسیدگی و رای صادر می‌نماید