مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد ارتشی

سلام وقت بخیر. بنده 23 سال سابقه در ارتش دارم سال 99 سکته مغزی کردم و امسال هم به علت صرع و تشنج که از عوارض سکته بوده بستری شدم امکان بازنشستگی پیش از موعد وجود دارد؟ ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به نظریه شورای پزشکی بیمارستان تخصصی اجا و اداره بهداشت و درمان نیروی مربوطه دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید پرونده مورد برررسی کمیسیون پزشکی قرار گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید درخواست بدهید
و بیماری شما باید در کمیسیون پزشکی بررسی گردد و اگر رای از کار افتادگی کلی شما صادر گردد شما میتوانید درخواست بازنشستگی خود را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه درخواست خود را پیگیری کنید.

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
از ارگان مربوطه پیگیری بفرمایید.

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

با نظر پزشکی قانونی که از کار افتاده هستید امکانپذیر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به شکل حضوری از طریق اداره مربوطه پیگیری کنید‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان‌پذیر است می‌بایست درخواست بدهید تا توسط کمیسیون محترم بررسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت از کار افتادگی کلی با نظریه کمیسیون پزشکی می‌توانید بازنشسته شوید