مشاوره حقوقی رایگان - زمین قولنامه شده

باسلام..پدر شوهر بنده زمین دارن که حدودا چهل سال شوهر بنده تو اون باغ زحمت کشده بعدش اون باغ وآباد نگه داشته..الان بعد چهل سال پدر شوهر بنده تصمیم گرفتن که بین پنج فرزند خودش اونجا رو تقسیم کن به صورت مساوی..وقولنامه نوشته شد ازهمه فرزندان هم امضا گرفته شده .باغو تقسیم کرد ..ولی تا وقت در قید حیات خودش قولنامه ها رو پیش خودش نگه داشت...بعد تقسیم دوتا از فرزندان به قرار اینکه اون ملک از ان خودشان است شروع به ساخت خانه باغ وآبادی اونجا کردن...که هزینه زیادی هم در بر داشت....الان پدر شوهر بنده زده زیر حرفش میگه میخوام کل باغ وفروشم....چه حکم قانونی داره این کارش..آیا میتونه اون زمینها رو بفروش....تکلیف هزینه های ما چی میشه...خواهشا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر شما دلیلی بر خرید باغ ومحل احداث بنا داریدبه استناد آن دلیل دعوای الزام به تنظیم سند رسمی نطرح نمایید واگر هیچ گونه دلیلی ندارید متوسل به سوگند شوید که در این صورت اگر پدر شوهر شما سوگند بخورد که باغ را نفروخته دعوای شما رد میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
موضوع نیاز به بررسی و تحلیل دارد که آن قرارداد را صلح بدانیم یا هبه یا وصیت !! که هر کدام آثار خود را دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان فروش توسط مالک وجود خواهد داشت مگر خریدار مبایعه‌نامه خرید داشته باشد و در دادگاه دادخواست اثبات مالکیت اقامه نماید

و اگر فرزندی هزینه ای کرده باشد میتواند دادخواست مطالبه اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر خریدار دادخواست اثبات مالکیت بدهد و حکم بگیرد امکان فروش وجود ندارد و فرزندی که هزینه انجام داده می‌تواند مبلغ را مطالبه نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر شوهر شما کارگری کرده و تابع قانون کار باشد....
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود پرسشگر ارجمند مدارک و مستندات شما نیازمند بررسی می‌باشد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

قابل بررسیاست به خصوص که اصل و حتی کپی از قولنامه فوق را ندارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی مدارک و مستندات شما برای مطالبه خسارت از پدرشوهر تکمیل و قوی باشد.