مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

سلام برای همسر من حکم ورود به عنف 11 ماه حبس تعیین شده اگه اعتراض بزنم کم میشه؟ اگر شاکی رضایت بده باز هم همسرم باید زندان بره؟
میشه به بجای زندان جریمه پرداخت کنیم ؟
آیا با رضایت هم باز زندان باید بره؟
ممنون میشم پاسخ سوالات بنده رو بدید .

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

در صورت رضایت شاکی احتمال زیاد مجازات زندان به جزای نقدی یا تعلیق مجازات تبدیل خواهد شد ....

یک وکیل

توصیه میشود رضایت شاکی را بگیرید اما اگر رصایت نداد به رای اعتراض کنید واگر دلیل متقن علیه همسر شما وجود دارد تقاضای تخفیف در مجازات را از دادگاه تجدید نظر درخواست کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
مجازات حبس خریدنی نیست

شما باید تجدیدنظرخواهی نمایید و باید لایحه تخصصی تنظیم و به دادگاه تجدیدنظر ارسال نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با اخذ رضایت زندان منتفی می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
رضایت گرفتن کارساز است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید حق تجدید نظرخواهی را از خود سلب کنید و تخفیف استفاده کنید و یا رضایت طرف مقابل را بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر موفق به اخذ رضایت شوید احتمالا حبس به مجازات جایگزین تبدیل میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رضایت در نوع و میزان مجازات تاثیر خواهد گذاشت‌