مشاوره حقوقی رایگان - سفته

من به کسی 22ملیون سفته دادم بابت بدهی و بجاش تو همون شبش یک دستگاه موتور سیکلت هنرا مدارک بش تحویل دادم. وقولنامه قیمت 22بابت بدهی بر سفته.
اون اقا موتور بدون قولنامه به کسی دیگه فروخته و پولشو دریافت کرده و سفتمو نگه داشته میگه به نام بزن
من هم رفتم پیش خریدار و قولنامه نوشتم بابات 22صفته خریدار کلیه مبلغو به اقای واسطه داده برای بدهی فروشنده که من هستم .
الان سفتمو نداده من هم به نام زدم بعده به نام زدن رفته سفته رو گذاشته اجرا باید چه کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت خیانت در امانت شکایت کنید یا اظهارنامه بدید و اگر افاقه نکرد دادخواست استرداد و توقف عملیات اجرایی

علیرضا طباطبائی رئیسی

جناب آقای علیرضا طباطبائی رئیسی :

باقی ماندن اصل سفته در دست ایشان دلیل مدیونیت شماست و اظهاراتی که اینجا عنوان کردید را شما باید در دادگاه ثابت کنید و اگر سفته رو خودشون اجرا گذاشته باشد در رویه امکان استماع اظهارت شما با طرح دعوی تقابل وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دادخواست استرداد لاشه سفته مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست متقابل استرداد لاشه سفته بدهید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دادخواست استرداد سفته را مطرح نمایید