مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام

بنده از 200 سکه مهریه ام،50 سکه را اجرا گذاشتم، چون هزینه ی دادرسی را نداشتم

میخواستم بدونم باتوجه به اینکه تعداد سکه های کمی رو اجرا گذاشتم احتمالش این هست که پیش قسط کمتر از وقتی باشه که 200تا سکه رو اجرا بزارم؟

الان میشه 150 تاسکه ی دیگر رو اجرا بزارم از طریق اعسار هزینه؟

و اینکه میگن قانون جدیدی 2هفته ست اومده برای مهریه که برای سکه زندان نمیندازن و میشه نصف حقوق مرد رو از طریق دادگاه گرفت؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. تعیین پیش قسط به تعداد سکه های اجرا گذاشته ارتباطی ندارد.
اجرا گذاشتن الباقی اگر اموال ندارد بی فایده است.