مشاوره حقوقی رایگان - احضار در شورای حل اختلاف بدون ابلاغیه و پیامک قبلی

سلام وقت بخیر
از شورای حل اختلاف با بنده تماس گرفتند که امروز جلسه ی دادرسی داشته اید بابت شکایتی که شخصی از شما داشته و چرا در جلسه حاضر نشدید،در صورتی که برای من نه پیامک ابلاغیه ای آمده نه در سامانه ثنا شکایتی علیه من ثبت شده است،چنین چیزی امکان دارد؟چون تاریخ دیگری برای من تعیین کردند که مراجعه کنم ولی نسبت به این قضیه مشکوک شده ام

پاسخ ها :

امین ساعد

جناب آقای امین ساعد :

سلام بهتر است در قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص حقیقی سامانه خدمات قضایی وجود یا عدم وجود پرونده را بررسی کنید.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام در بعضی مواقع چون شاکی کد ملی شما را ندارد ثبت ثنا نمی‌شود و معمولا شورای حل اختلاف تلفنی اطلاع می‌دهند که وقت دادرسی به تعویق نیافتد سیدمسعود حیدری وکیل پایه یک دادگستری

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر ثبت نام ثنا نکرده اید ابتدا ثبت نام ثنا در دفاتر خدمات قضایی انجام دهید .در ضمن تمام مراجع قضایی می بایست افراد را با ابلاغ رسمی و کتبی احضار نمایند . احضار تلفنی در قانون نداریم .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سامانه خود را چک کنید
شاید برای سلزش ارجاع شده شورا و مشکلی در ادامه پرونده نخواهید داشت