مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

با سلام
اگر من دیه را ببخشم آیا در زمان دیگر اجرا میشه گذاشت و اگر دوباره همسرم کتک زد رای بخشیده شده را می‌توان به عنوان سند برای حق طلاق اقدام کرد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید درخواست ترک تعقیب کنید تا بتوان پرونده را بعدا به جریان وارد کرد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام رضایت بدهین دیگر دیه تعلق نمیگیرد جز ادله هست برای طلاق

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام؛در صورت رضایت کامل نمیشود و بله میتوانید از آن استفاده کنید