مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی

با سلام و خسته نباشید ببخشید من سوالی داشتم موضوع 1ماه پیش واسه ام یه ابلاغیه اومده موضوع دفاع از اتهام انتسابی من نتونستم بازش کنم چون اینترنت کار نمی کرد بعد یه ماه دوباره اومد نمیدونم چی هست اصلا اگه کسی میتونه کمکم کنه اصلا خواب ندارم نمیدونم کی هم هستش کاریم نکردم من اصلا سنم به این چیزا نمیخوره
22سالمه این دومین ابلاغیه الکترونیکی بود که اومد تازه دوتاشونو دیدم بعد1ماه
موضوع: دفاع از اتهام انتسابی دعوی ز.م به طرفیت مبتنی بر ربایش و سرقت داده های دیگری به صورت غیر مجاز
من مشهد هستم 2سال نیم حدودا
از زابل رفتم بعد این ابلاغیه اونجاهم اومده نمی‌دونم حتی طرف کیه اسمش چیه چیکار کردم که خودم خبر ندارم خدا واسه هیچکس نیاره
این یعنی چه لطفاً اگه کمکی میتونید بکنید

پاسخ ها :

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درود
شخصی از شما به جرم سرقت که احتمالا اینترنتی هم هست شکایت کرده
باید به شعبه فرستنده ابلاغیه مراجعه کنید و حتما ضامن همراه داشته باشید