مشاوره حقوقی رایگان - تودیع خسارت احتمالی

با سلام بنده جهت پس گرفتن 3دانگ منزل مسکونی ام از همسرم دادخواست رجوع از هبه را مطرح نمودم و دادگاه وقت رسیدگی به ما داده و نیز مبلغ 200ملیون تومان وجه نقد جهت تودیع خسارت احتمالی با مهلت پرداخت یکهفته نزد دادگستری، با این تفاسیر اگر من مبلغ تودیع خسارت احتمالی را پرداخت نکنم آیا به شکایتم رسیدگی نمیشه،و یا اگر در این حین همسرم قبل از حضور جلسه رسیدگی دادسرا 3دانگ منزل را انتقال بدهد بنام فرد دیگری آیا شکایت بنده رد می‌شود و قابل پیگیری نیست

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه نمیشه
بلی شما باید درخواست توقیف هم می دادید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر تودیع خسارت احتمالی صرفاً برای اجرای قرار تامین خواسته است اگر شما آن مبلغ را پرداخت نکنید قرار تامین خواسته شما رد می‌شود اما نسبت به دادخواست شما رسیدگی ادامه پیدا می‌کند