مشاوره حقوقی رایگان - عدم درج وجه التزام در مبایعه نامه

سلام وقت بخیر
در مبایعه نامه فروش ملکم از آنجا که خریدار تقاضا داشت ملک تخلیه تحویلش داده شود و چون مستاجر بتازگی واحدو اجاره کرده بود خریدار در مبایعنامه متعهد شد مبلغ 70 میلیون تومان بابت خسارت جابجایی و ضرر و زیان به مستاجر بپردازد منتها بنده بعنوان فروشنده فراموش کردم برای این تعهد مالی وجه التزام تعیین کنم
و مستاجر دو هفته قبل انتقال سند تخلیه کرد ولی خریدار به تعهدش مبنی بر پرداخت 70 میلیون علیرغم تماسها و پیامهای مکرر بنده عمل نکرد و من خودم به مستاجر پرداخت کردم و رسید گرفتم
حال تا زمان تنظیم سند یک هفته باقی مانده ؛ بنده باید چکار کنم که این مبلغ 70 میلیون تومان که تعهد مالی خریدار بوده رو از ایشون بگیرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به صرف
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
بنظر راه حل وجود دارد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
شما میتوانید دادخواست الزام به انجام تعهد بدید .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

ابتدا بااظهارنامه به ایشان اطلاع دهید و مطالبه کنید
و سپس از طریق دادخواست مطالبه وجه